Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Twitter üzerinden sohbet ettiği bir vatandaşın daveti üzerine aileyi evlerinde ziyaret edip, çaylarını içti.
AK Parti Maltepe Gençlik Kolları’ndan Melik Akyıldız, geçtiğimiz ay yaygın sosyal medya ağı Twitter üzerinden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ile gerçekleştirdiği sohbet sonrasında Kılıç’ı çaya davet etti. Akyıldız’ın bu isteğini geri çevirmeyen Başkan Kılıç, Fındıklı Mahallesi’nde oturan Akyıldız ailesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Maltepelilerle arasındaki bağa çok güvendiğini belirten Kılıç, Maltepe’de birlikteliğin ve kardeşliğin önemli olduğunu, ötekisi olmayan bir kent yaratmak için çok çalıştıklarını vurguladı. Ailenin akrabalarının da bulunduğu ziyarette vatandaşlar, mahalle ile ilgili sorunlarını belediye başkanı ile paylaşma imkânı da buldu.
“SOYADIMIZ TÜRKİYE”
Aile bireyleriyle sohbet eden Kılıç, “Adlarımız farklı olabilir ama soyadımız Türkiye. İnsanlarımızın farklı kültürleri, düşünceleri ve yaşam güzellikleri ülkemizin en güzel zenginliği. Bu zenginlik halkımızın yüreğiyle bütünleştiğinde ortaya güçlü bir bağ çıkıyor. Bu bağdan aldığımız gücü, hizmet ederken önümüze çıkan engelleri aşmak için kullanıyoruz. Belediye Başkanı olduğum sürece her kapıyı çalmaya, her gönüle dokunmaya ve bu ülke için yapıcı işlere imza atmaya devam edeceğim” dedi.
Ziyaret sırasında Akyıldız ailesi de, ilçedeki değişimin gözle görülür olduğunu, Kılıç’ın da herkesi kucaklayan uzlaştırıcı bir Başkan olduğunu ifade ettiler. Çayların içilip, tatlıların yendiği ziyaret sonrasında Başkan Kılıç, aileyle hatıra fotoğrafı çektirdi.