Menderes Belediyesi tarafından son günlerden yaşanan terör olaylarına karşı ilçe esnafına Tük bayrağı dağıtıldı. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, birlik ve beraberliğimizin bozulmasına kimsenin gücünün yetemeyeceğini söyledi.
Son zamanlarda yaşanan terör olayları nedeniyle Menderes Belediyesi tarafından ilçedeki esnaflara Türk bayrağı dağıtıldı. Belediye personeli tarafından ilçe geneli ve sahil bölgesinde bin adet dağıtılan Türk bayrakları esnaflar tarafından iş yerlerine asıldı. Al bayraklarla donatılan ilçede, teröre tepki vardı.
“BİRLİĞİMİZ, BERABERLİĞİMİZ DAİM OLACAK”
Yaşanan terör olaylarını lanetleyen Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Son zamanlarda yaşadığımız terör olaylarına tepki koymak, birlik ve beraberliğimizi, bölünmez bütünlüğümüzü herkese göstermek için esnafımıza şanlı bayrağımızı dağıttık. Gün, birlik olma günüdür. Gün alçaklara, hainlere göz açtırmama günüdür. Kalplerimiz aziz vatanımız için atıyor. Al bayrağımız ilelebet bu topraklarda dalgalanacak. Bunu kimsenin bozmasına izin vermeyeceğimizi Menderes olarak bir kez daha gösterdik. Menderesli esnaf kardeşlerime duyarlı davranışları için teşekkür ederim. Bu vatan uğruna şehit olan askerlerimize ve emniyet mensuplarımıza Allah’tan rahmet, milletimize baş sağlığı diliyorum. Allah bize bu tür acılar yaşatmasın” dedi.