40 milyon liralık yatırımla Çiğli’de yaşama geçirilen otel konforundaki Flex Life Studio konutları, hem merkezi konumuyla hem de öğrencilerin tüm ihtiyaçlarına cevap vermesiyle dikkat çekiyor.
157 konuttan oluşan ve sosyal donatılarıyla dikkat çeken Flex Life Studio, 3 bin 500 metrekarelik arazi üzerinde kurulacak.
Bugüne dek 3 bin aileyi ev sahibi yaptıklarını belirten BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, projeyi öğrenci ve yatırımcıların beklentileri doğrultusunda planladıklarını söyledi.
Özellikle üniversite öğrencilerinin barınmanın yanı sıra sosyal alanlar ve akademik kariyerleri için uygun bir ortam beklentisi içinde olduğunu kaydeden Yavuz, günümüzde her ihtiyaca cevap veren otel konseptindeki yapıların ön plana çıktığını dile getirdi.
Modern mimari tasarım, yaşam ve motivasyonu yükseltmeye dönük binalar yapmayı ilke edindiklerini hatırlatan Ali Yavuz, “Flex Life Studio, beş yıldızlı otel konforunda ve bir ev sıcaklığında yaşayanların tamamen başarıya odaklanabilmeleri için her detayın düşünüldüğü yüksek standartlara sahip bir yaşam alanı olarak tasarlandı. Flex Life Studio’da ders çalışma alanı, market, cafe, havuz, spor alanları, oyun salonları, kapalı otopark, fitness, yüzme havuzu, oyun salonu, cep sinema, sauna, bilardo, masa tenisi, tek pota basket sahası, genel kullanım alanları olacak. Oturanlar yalnızca bir evin değil, bir yaşam biçiminin de sahibi olacak. Evlerinde adeta bir otel konforunda yaşayacaklar” diye konuştu.
Demirce Mimarlık imzasını taşıyan projede 1 + 0, 1 + 1, 1 + 1 dublex tiplerinde daireler olacağı bilgisini veren Yavuz, bundan sonraki projelerde Flex Life’ın üst markaları olacağını sözlerine ekledi.
MERKEZİ KONUMDA
Projenin ulaşım olanaklarıyla da öne çıktığını vurgulayan Yavuz, projenin Katip Çelebi Üniversitesi’ne 750 metre, İzban’a 100 metre, otoyola 1 km ve Atatürk Organize Sanayi Bölgesine de çok yakın konumuyla şimdiden talep gördüğünü söyledi.
Haziran ayında projede ilk kazmanın vurulacağını belirten Ali Yavuz, konutların 2017 sonunda sahiplerine teslim edileceğini sözlerine ekledi.