Türkiye’nin dört bir yanından gelen katılımcılar, 81 ilin güzellikleriyle KBÜFEST ile Karabük Üniversitesi’nde bir arada olacak.

Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek KBÜFEST, 21-22 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek.

Türkiye’nin kültürel zenginlik ve çeşitliliğini ortaya koyacak KBÜFEST’te 81 ilin stantları açılarak illerin tanıtımı gerçekleşecek.

Etkinlik kapsamındaki çeşitli sergiler, sanat etkinlikleri, konserler, yöresel gösteriler, halk oyunları ve yöresel lezzetler festivalde yer alacak.

Orhan "KARDEMİR Yönetimi’nde çatlak sesler geliyor" Orhan "KARDEMİR Yönetimi’nde çatlak sesler geliyor"

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, KBÜFEST’in katılımcılar arasında kültürel değerlerin tanıtılmasını hedeflediklerini belirterek, “Burada 81 ilimizin özelliklerinin, kültürünün, değerlerinin tanıtılmasını amaçlıyoruz. Bu da bizim için son derece önemli. 81 ilimiz stantlar açarak kendi illerinin tanıtımlarını yapacak. Bu etkinliklere ilave olarak çeşitli müzik, spor, sanat, kültür olmak üzere birçok etkinlik KBÜFEST’te yer alacak. Tüm halkımızı 21-22 Mayıs’ta Karabük Üniversitesine bekliyoruz” diye konuştu.

KBÜFEST, Karabük Üniversitesi Demir Çelik Kampüsü Teknoloji Fakültesi Önünde saat 11.00’de tüm halka açık olarak başlayacak.