Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi’nin geleneksel olarak organize ettiği futbol turnuvasının beşincisi, büyük bir heyecana sahne olan final karşılaşmalarının ardından sona erdi.
ASKON Adana Şubesi üyelerinden oluşan 11 takımın kıyasıya mücadele ettiği turnuvanın finalinde Kıvanç Tekstil ile Yaypan Mobilya karşı karşıya geldi. Final maçına Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç ve ASKON Adana Şubesi Yönetim Kurulu ile üyeler yoğun ilgi gösterdi.
Üye kuruluşların birbirleriyle iletişimlerini arttırmak ve kaynaşmalarını sağlamak adına düzenlenen turnuvanın bitiminde konuşan ASKON Adana Şubesi Organize Komite Başkanı İmam Gazali Hiradağı, "Turnuvamız tatlı bir heyecanla sona erdi. Geleneksel hale getirdiğimiz turnuvamızı bu yıl 5. defa düzenledik. Turnuvamıza katılan Akyem A.Ş., Akra Mühendislik, Beyza Piliç, Büroseç Mobilya, FG Plastik, Güney Eksport, Hak Plastik, Kıvanç Tekstil, Seyhan Hidrofor, Tatşen Şekerleme ve Yaypan Mobilya’ya teşekkür ediyorum" dedi.
Takımların 5 hafta boyunca kıyasıya mücadele ettiği turnuvanın finalinde karşı karşıya gelen Kıvanç Tekstil ile Yaypan Mobilya takımlarından gülen taraf Yaypan Mobilya olurken; Kıvanç Mobilya ikinci, FG Plastik üçüncü olarak turnuvayı tamamladı.
Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde, birinciliği göğüsleyen Yaypan Mobilya’ya plaketlerini Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç takdim etti.