Adıyaman Cumhuriyet İlkokulu birinci sınıf öğrencileri gerçekleştirdikleri yılsonu etkinliklerinde izleyicileri kendilerine hayran bıraktılar.
TPAO Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikler saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Sınıf Öğretmeni Özlem Gündüz’ün açılış konuşmalarından sonra Okul Müdürü Abubekir Turmaz ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Yetiş birer selamlama ve teşekkür konuşması yaptılar.
Sınıf öğretmeni Özlem Gündüz’ün koordinesinde Cumhuriyet İlkokulu 1-C sınıfı öğrencileri birçok okulun bile gerçekleştiremedikleri etkinlikleri başarı ile sundular.
Öğrenciler her etkinlikte farklı giydikleri özel kostüm ve kıyafetleri ile Ateş Böceği, Prenses, 571’de Güneş Doğdu, Döndüm Mevlana Gibi, Yatcaz Kalkcaz, Mor Gelişler Ola isimli oyunlar ile sınıf korosundan şarkılar dinletildi.
Ayrıca, Elif Naz Seçilmiş isimli öğrenci "Okulum" isimli şiirini, Emir Enes Akbaş "Arka Sıradaki Mehmet" şiirini, Sudenaz Türkoğlu ve Mehmet Fatih Tuncar "Birinci Sınıf" şiirini, Mustafa Kaypak "Annem" şiirini başarı ile okurken, Cansu Kübra Süzen keman gösterisi sundu. Birinci sınıf öğrencisi Mustafa Güneş, Amene Resulü ismi verilen Bakara Suresi’nin 285 ve 286. ayetleri okuyarak izleyenlerden bol alkış aldı. Öğrencilere aileleri tarafından okuma belgelerinin verilmesinden sonra program sona erdi. Programa Adıyaman Vali Yardımcıları Murat Süzen, Levent Öztin, Onur Kökcü ve Yunus Emre Altıner, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Yetiş, bazı kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, okul müdürleri, eğitimciler, öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı.