Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, son günlerde yaşanan terör saldırılarında şehit olan asker ve polisler için taziye mesajı yayınladı.
Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, saldırıları lanetleyerek, Türk Milletine başsağlığı dileklerinde bulundu.
Prof. Dr. Talha Gönüllü yayınladığı taziye mesajında, “Ülkemizin bütünlüğüne, milletimizin birlik, beraberlik ve huzuruna kastedenler tarafından namertçe menfur terör saldırıları yapılmaktadır. Sinsi düşmanların maşası terör örgütünün bu eylemlerini lanetle ve nefretle kınıyoruz.
Ülkemizin bütün bu alçakça saldırılar karşısında sergilediği birlik ve beraberlik iradesi ve tavrı, tüm düşmanlarımızın ve batılın maşası terör örgütünün amacına ulaşamayacağını her zaman olduğu gibi gösterecektir. Terör örgütü ve kullanıcı efendileri bugün akıttıkları kanın hesabını devletimizin ve milletimizin gücü önünde en kısa zamanda verecek ve akıttıkları kanda boğulacaklardır.
Güvenlik güçlerimizin cansiperane yaptıkları bu kutsal mücadelede yanlarında olduğumuzu, onlara dualarımızla eşlik ettiğimizi ve onlara güvenimizin sonsuz olduğunu ifade etmek istiyoruz.
Terörü, teröristleri, bunlara kaynak ve destek sağlayanları nefretle lanetlerken, yaralılarımıza acil şifalar, Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, teşkilatlarına ve ülkemizin tüm fertlerine başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.