Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanlığı, tüm Türkiye’de yaşanan terör olaylarını protesto ederek terör örgütü ve destekçilerini lanetlendi.
Demokrasi Parkında başlayan yürüyüşe Ülkü Ocakları, MHP Adıyaman İl Başkanlığı temsilcileri ve üyeleri ile bir çok Adıyamanlı vatandaş katıldı.
Düzenlenen basın açıklamasını okuyan Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanı Mahmut Yılmaz, “ 7 Haziran seçimlerinden sonra başlayan süreç, bugün itibariyle Iğdır, Tunceli Hakkâri’de gerçekleştirilen hain saldırılar ile beraber 30 vatan evladımızın şehit olması ile devam etmektedir. Aziz vatanımızın dört bir yanı, keder, hüzün ve yasa boğulmuş, analar evlatlarını, kadınlar eşlerini ve çocuklar babalarını kaybetmişlerdir." dedi.
Yılmaz; "Unutulmasın ki, bu ülke sahipsiz değildir. Bu memlekette, tek bir Ülkücü kalsa ve elinde hiçbir silahı olmasa, o Ülkücü bu ihanete boyun eğmez, şehitlerinin ardından yürümeyi bir vazife olarak telakki eder. Mücadelemizin süreceğine, mücadelemizde aziz milletimizin de yanımızda olduğuna dair inancımızın bir an bile sarsılmadığını açıkça ifade ediyorum” diye konuştu.