AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Afet Acil Durum (AFAD) Yönetim Hizmetleri Daire Başkanlığının Afyonkarahisar’da kurduğu bölge lojistik deposunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Yurdunuseven, AFAD Başkanlığının Afyonkarahisar’a kurduğu bölge lojistik deposunu inceledi. Lojistik deposu hakkında bilgi veren her hangi bir afette kullanılacak malzemelerin hazır olduğunu belirten AFAD Müdürü Mehmet Buldan, “İlimizin de içerisinde bulunduğu 22 ilde bölge lojistik depoları kuruldu. Depolarımız içerisinde afetlerde kullanılacak malzemeler yer alıyor” dedi.
AFAD Müdürü Mehmet Buldan’dan lojistik depo ile ilgili bilgiler alan Başkan Yurdunuseven, deponun Afyonkarahisar için önemine değindi. Yurdunuseven, “22 ilde lojistik depo var. Bu illerden birisinin Afyonkarahisar’ın olması bizler için önemli. Çünkü her hangi bir afet esnasında depoda bulunan malzemeleri rahatça kullanabileceğiz. Lojistik depomuzun ilimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından İl Başkanı Yurdunuseven ve İl Yönetim Kurulu üyesi Abdil Tıkır, depoyu gezerek afetlerde kullanılmak için hazır olan malzemeleri inceledi.