AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili adayı Halil Ürün, seçim çalışmaları kapsamında Merkeze bağlı Sadıkbey, Olucak, Anıtkaya ve Bayramgazi köylerini ziyaret etti.
AK Parti Milletvekili Halil Ürün, milletvekili adaylığının açıklanmasının ardından çalışmalarına ve ziyaretlerine devam ediyor. Merkeze bağlı Sadıkbey mahallesi ziyaretinde Muhtar Hüseyin Sağlam tarafından karşılanan Milletvekili Halil Ürün, vatandaşlarla sohbet ederek, sıkıntılarını, isteklerini ve taleplerini dinledi. 7 Haziranda yapılacak olan seçimlerinde AK Parti’ye destek isteyen Milletvekili Ürün, AK Parti hükümetinin 12 yılda Afyonkarahisar’a yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ürün, “Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na verdiğimiz yüzde 75 sözümüzü gerçekleştirerek, Afyonkarahisar’dan 5 milletvekili ile TBMM’ye girmeliyiz ve 400 milletvekili ile Anayasayı değiştirmeliyiz. Bu yüzden sizlerin desteğini istiyoruz” diye konuştu.
“YAPILAN ÇALIŞMALARDAN MEMNUNUZ”
7 Haziranda yapılacak Milletvekili Genel Seçimleri’nin Afyonkarahisar’a hayırlı ve uğurlu olmasını ve Milletvekili Halil Ürün’e çalışmalarında başarılar dileyen Sadıkbey Mahalle Muhtarı Hüseyin Sağlam, “Bizler AK Parti hükümetinin ve Belediyemizin Afyonkarahisar’a yapmış olduğu çalışmalarından memnunuz” dedi.
Öte yandan Oruçoğlu minibüs hattının özellikle akşam saatlerinde Sadıkbey’e girmediğini dile getiren halk, sorunun çözümü için Ürün’den destek istedi.
Daha sonra nüfusu 2 binin altında kalarak belediyesi kapatılan ve köy olan Anıktkaya’ya geçen Ürün, burada Muhtar Mehmet Soylu ile görüştü. Soylu, Milletvekili Ürün’e Anıtkaya köyüne yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.