Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu tarafından Türkiye’de yapılan araştırmalar sonucunda iş kadını Nezaket Emine Atasoy, Türkiye’de yılın örnek iş kadını seçildi.
Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Sözcüsü Kadir Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada, “Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı ve iş kadını, Atasoylar Prestij A.Ş. Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Türkiye’de 81 ilde yapılan araştırmalar sonucunda gençler tarafından yılın örnek iş kadını seçildi” dedi.
Nezaket Emine Atasoy’un hayırsever kişiliği, mütevazi yaşamı, her yıl yüzlerce öğrenciye vermiş olduğu eğitim bursları, kültür sanata ve sportif faaliyetlere vermiş olduğu maddi desteklere dikkat çeken Yılmaz, “Gençler, kadınlar ve engelli vatandaşlarımızın yararına yapılan sosyal sorumluluk projelerine sponsor olması, Filistin Devleti’nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin bağımsızlığını destekleyen uluslararası organizasyonlar düzenlemesi ve bu organizasyonlara başkanlık etmesi, Nezaket Emine Atasoy hanımefendinin gençler tarafından Türkiye genelinde yılın örnek iş kadını seçilmesinde önemli faktörler olmuştur” diye konuştu.