Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Diyarbakır İl Başkanlığının davetlisi olarak Diyarbakır’a geldi.
Nezaket Emine Atasoy ilk olarak Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy’u Valilik makamında ziyaret etti. Nezaket Emine Atasoy Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy tarafından kabulünde yapmış olduğu konuşmasında en önemli şehirlerinden birisi olan Diyarbakır’da bulunmaktan dolayı duymuş olduğu memnuniyeti dile getirdi. Nezaket Emine Atasoy, "Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu olarak Diyarbakır şehrini ve Diyarbakır Halkını çok önemsiyoruz. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu olarak Diyarbakır’ın İş Dünyası açısından cazibe merkezi olması için ne gerekiyorsa yapacağız. Diyarbakır sanayisiyle, tarımıyla, turizmiyle inanıyorum ki önümüzdeki günlerde Türkiye ve dünya ekonomisine büyük katkılar sağlayan metropol bir kent olacaktır" dedi.
Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’u kabulünde yapmış olduğu konuşmasında, "Diyarbakır şehrine yapmış olduğunuz ziyaret içi teşekkür ederim" dedi.
Vali Hüseyin Aksoy kabulde yapmış olduğu konuşmasında Diyarbakır’ın son zamanlarda sanayileşme alanında yapmış olduğu yatırımlardan bahsederek "Diyarbakır şehrimiz her geçen gün her alanda büyümekte ve gelişmektedir. İnanıyorum ki Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Yönetim Kurulumuz ve üyelerinizin de Diyarbakır şehrine yapacağı yatırımlarla daha da gelişecek ve büyüyecektir. Sivil toplum Kuruluşlarımızın çalışmaları ülkemizin her alanda kalkınmasına büyük katkılar sağlamaktadır" diye konuştu.