Antalya’nın Alanya ilçesinde yol genişletme çalışmalarının yanı sıra ilçe merkezinde bir çok noktada da menfez ve istinat duvarı inşaatına devam ediyor.
Alanya Belediyesi, İsbatlı Mahallesi’nden sonra Çamlıca Mahallesi’nde de yol genişletme çalışmalarına başladı. Batı bölgesinden sonra Doğu bölgesinde de başta yol olmak üzere vatandaşların öncelikli ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda çalışmalar sürdürülürken, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Çamlıca Mahallesi Kocaveliler yolunu genişletiyor.
Alanya Belediyesi ilçe merkezinde de birçok noktada çalışmalarını sürdürüyor. Mamadı bölgesinde menfez inşaatı devam ederken, Dinek’te de istinat duvarı çalışması devam ediyor. Dinek Mahallesi’nde birinci tünel ile Dinek Parkı arasında başlatılan istinat duvarı çalışmasında sona gelindiği belirtilirken, yürüyüş yolunun sahil kısmında devam eden istinat duvarının tamamlandığında, yürüyüş yolunun Dinek Parkı’na bağlanacağı ifade edildi.
Öte yandan Alanya Belediyesi çevre düzenleme çalışmaları kapsamında da Dinek Parkı ile birinci tünel arasındaki sahil şeridinde başlattığı istinat duvarı çalışmalarını da sürdürüyor.
Alanya Belediyesi tarafından ihalesi yapılan bir diğer çalışma olan Büyükhasbahçe Mahallesi Mamadı Deresi’ndeki kutu menfez çalışması da devam ediyor.