Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Iğdır’da polis servisine düzenlenen alçak saldırıyı kınayarak terörü bir kez daha lanetledi.
AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, son günlerde ardı arkası kesilmeyen şehit haberleri yüzünden büyük üzüntü duyduklarını belirterek, terörü bir kez daha lanetledi. Şehit haberleri yüzünden büyük bir kaygı ve üzüntü içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Sevimçok, “Özellikle son bir aydır ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozmaya yönelik yapılan terörist saldırıları büyük bir kaygı ve üzüntü içerisinde takip etmekteyiz. Her gün, hatta her saat yeni bir şehit haberi ile daha yüreğimiz dağlanmaktadır. Acımız sonsuz ve büyüktür. Daha Dağlıca da şehit verdiğimiz askerlerimizin acısı dinmeden, Iğdır’da polis servis aracına yapılan bombalı saldırı sonucu kaybettiğimiz polislerimizin acısı da yüreklerimize oturmuştur. Burada millet olarak yapmamız gereken, ülkemizi bir iç savaşa doğru sürüklemek isteyen karanlık güçlere karşı aman vermeden birlik ve beraberliğimizi koruyarak, bayrağımıza ve vatanımıza sağduyulu bir şekilde sahip çıkmak olmalıdır” dedi.
Millet olarak Silahlı Kuvvetler ve güvenlik güçlerine güvenin tam olduğunu belirten Sevimçok, “Esnaf ve sanatkârlarımızdan ricamız, halkı ayaklandırma konusunda ellerinden gelen her türlü taşkınlığı yaparak terörist eylemlerini çoğaltan ve ülkemizi parçalamaya çalışarak vatandaşlarımızı sokağa dökme çabasında olan terör örgütü üyesi bu provokatörlere karşı dikkatli ve sağduyulu olmalarıdır. AESOB olarak bu hain terör saldırıları sonucu şehit düşen askerlerimize ve polislerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ise başsağlığı dileklerimizi iletiyor, gazilerimize ise acil şifalar diliyoruz.”