Artvin’in Borçka ilçesinde Ensar Vakfı Borçka Şubesi’nin açılışına destek veren Kaymakam ve Belediye Başkanı plaketle ödüllendirildi.
Vakıf Şube Başkanı Erkan Navdar ve beraberindekiler vakfın açılışına katkı sunan Borçka Kaymakamı Ertuğrul Örnek ve Belediye Başkanı Aslan Atan’a ‘bakır kabartma’ plaketi sundular.
Vakıf başkanı ve kurucularını makamında kabul Belediye Başkanı Aslan Atan, “Bir hayır kurumunda çalışan Ensar Vakfının Borçka’da açılmasından dolayı memnun olduğumuzu belirtmek isteriz. Bu tur dernekler Türkiye’de çok önemli görevleri yerine getiriyorlar.Hali vakti yerinde olmayanlar okuma ve kırtasiye sıkıntısı çeken öğrencilerimize okumalarına vesile olarak ülkeye faydalı birey yetişmelerine vakfın önemli çalışmaları var. Eğitim kaynaklı çalışmalarını bizde destekliyoruz” dedi.
Vakıf Şube Başkanı Erkan Navdar ise, “Vakfımızda çok sayıda öğrencimize burs, ücretsiz çay ve kahvaltı veriyoruz. Ders çalışma alanları sağlıyoruz. Şu anki imkanlarımızın doğrultusunda katkı sunmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizin ve gençlerimizin vatanına faydalı kişilerin yetişmesi için elimizden gelen tüm katkıları sağlamaya çalışacağız. Okumak isteyip de maddi imkanı olamayan öğrencilerimizin vakfımıza müracaat edenleri inceleyip katkı sunacağız” diye konuştu.