AK Parti’den 23. ve 24. Dönem Aydın milletvekilliği yapan AK Parti’nin Aydın’daki sembol isimlerinden Mehmet Erdem, MHP Lideri Bahçeliye’ye sosyal paylaşım sitesi hesabından cevap verdi. Açıklamasında bahçeli’yi risk almaya da çağıran Mehmet Erdem, “Sayın Bahçeli: "Saray’a yürürüz" diye tehdit etmiş.Saray’a yürüyen karşısında milleti ve bizi bulur” dedi.
Aynı zaman 01 Kasım seçimleri için aday adayı da olan Ak parti’nin 23. Ve 24. Dönem Milletvekili Mehmet Erdem, “Saray’da yüzde 52 halk oyu ile seçilmiş bir Cumhurbaşkanı var. Milleti için her şeyini feda eden ve edecek olan Recep Tayyip Erdoğan’a milletimiz yüzde 52 oy vererek desteğini ortaya koydu. Sn Bahçeli kendine güvenseydi de aday olsaydı. Neden olmadı da Sn Ekmeleddin İhsanoğlu’nu aday gösterdiler. Sn Erdoğan’a İsrail düşman,PKK düşman,HDP düşman,küresel güçler ve küresel medya düşman,paralel FETÖ düşman,Sn Bahçeli de düşman” diye açıklama yaptı.
“BAHÇELİYİ SORU YAĞMURUNA TUTTU”.
Açıklamasında MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi soru yağmuruna tutan AK ParTİLİ Erdem, “Sayın Bahçeli bir yandan ‘sakin olun’ diyor, diğer yandan halkı Saray’a yürümeye çağırıyor. Türkiye’nin bu kadar kritik bir dönemde olduğunu söyleyen Sn Bahçeli niçin koalisyona ortak olup bu dönemde yardımcı olmadı? Sayın Bahçeli kenara çekilip kaosu bekledi. Kaos olsun biz de bundan istifade ederiz mi dedi? Şimdi sıkıyönetim tehditleri savuruyor. Hükümet ortağı olacaktın o zaman sıkıyönetim ilanı için karara imza atacaktınız. Koalisyona hayır,hükümet kurmaya hayır diyeceksiniz ondan sonra da hükümete talimat vereceksiniz. Risk almayacaksınız,risk almaktan kaçacaksınız ondan sonra siyasi kararlarla ilgili talimat vereceksiniz. Talimatlarınız yerine gelmezse Saray’a yürümekle tehdit edeceksiniz. Sayın Bahçeli ve MHP koalisyon kurmaya yanaşmadılar. Şimdi de kaos ortamından oy devşirmenin tavrı içerisinde halkı tahrik ediyorlar” ifadelerine yer verdi.