AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Hakan Çağlar Erürker, Bozdoğan ziyaretinde şehitlerimiz ve artan terör eylemleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
İlçe ziyaretlerini ara vermeden sürdüren AK Parti Aydın milletvekili aday adayı Hakan Çağlar Erürker, seçim çalışmaları kapsamında Bozdoğan’ı ziyaret etti. AK Parti Bozdoğan İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Kemal Bozoğlu, yönetim ve teşkilat üyeleriyle biraraya gelen AK Parti Aydın Milletvekili A. Adayı Hakan Çağlar Erürker, günden güne artan terör olayları nedeniyle üzüntüsünü dile getirdi.
AK Parti Aydın Milletvekili A. Adayı Hakan Çağlar Erürker, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Dağlıca’dan gelen şehit haberlerinin acısı yüreklerimizde taptaze dururken bugün de yitirdiğimiz şehitlerimizle hepten kahrolduk. Iğdır’da görev yapan polislerimize yola mayın döşemek suretiyle düzenlenen menfur bombalı saldırıda Nazillimizden de şehit verdik. Hemşerimiz Fehmi Şahin ve hain saldırılarda hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Cenab-ı Haktan rahmet, milletimize sabr-ı cemil, kederli ailelerine sabırlar dilerim. Milletimizin, Nazillimizin başı sağolsun. Teröre, terörü destekleyenlere ve her ne sebeple olsun gerekçe üretmeye çalışanlara lanet olsun. İstiyorlar ki susalım, susmayacağız. Bekliyorlar ki korkalım, korkmayacağız. Umuyorlar ki Milletimize operasyon yapılmasına razı olalım, yaptırmayacağız. Eskisinden daha diri olacağız, iri olacağız, bir olacağız."