AK Parti Ağrı İl Başkanlığı tarafından 12 Eylül’de yapılacak olan “AK Parti 5. Olağan Büyük Kongresi”yle ilgili basın açıklaması yapıldı.
AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen basın açıklamasında konuşan AK Parti Ağrı İl Başkan Vekili Çetin Aydın, AK Parti’nin 14 yıldır ülkenin gelişimi noktasında büyük çalışmalar gerçekleştirdiğini belirtti. Aydın, “AK Parti ve kadroları, bu zaman diliminde yaşanan her bir olaydan güçlenerek çıkmakla kalmadı, milletimizle bağını daha da sıkılaştırdı. Geçen 13 yılda demokrasi, özgüven ve kalkınmada atılan dev adımlar, çekilen zorluğun, sıkıntının, darboğaz gibi görülen her geçidin, sabırla ve azimle aşılmasının bir semeresi olarak ülkemizin kazanımlarına eklendi. 12 Eylül’de yapılacak kongrenin yeni Türkiye’nin yolculuğuna devam etmesi, 1 Kasım’da da tek başına iktidara giden yoldur” dedi.
Aydın, Hakkari’nin Dağlıca bölgesi ve Iğdır’daki Dilucu Sınır Kapısı’ndaki terör saldırılarında meydana gelen hain saldırıda şehit olan askerlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diledi.