Yeni atanan AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı, düzenlediği basın toplantısında parti yönetim ve yürütme kurulunu açıkladı.
AK Parti İlçe Başkanı Metin Örkçü, son yaşanan terör olayları ile Türk milletinin yüreğinin yandığını belirterek Dağlıca ve Iğdır’da hain saldırı sonucu şehit düşen askerlerimize rahmet dilediğini belirterek şunları söyledi. “Yeni yönetim ile temiz bir sayfa açtık. Kapımız herkese açık olacak. Şeffaf bir yönetim olacağız. 1 Kasım seçimleri içinde start verdik. AK Partiye gönül veren tüm partililerimizle el ele vererek aldığımız bayrağı çok daha ileri götürmek için çalışacağız ”dedi. Toplantıda, Dağlıca
Örkçü, yeni yönetim kurulunun, “Alper Kahraman, İlhan Yakupoğlu, Efraim Altay, Özcan Özyanık, Vedat Bayraktar, Şerafettin Durkun, İbrahim çetin, Himmet Bora, Çetin Kara, Hüseyin Uzun, Hasan Bülent Şamlı, Hayati Yeniçağ, Şerife Yücel Güner, Bekir Terzioğlu, Mustafa Hamzaalioğlu, Mine Ozan, Ayşe Kayalı, Ömer Kara, Osman Altay, Onur Korkmaz, Engin Güleray, Abdurrahman Bayram, Vacit Kurtdereli, Yasemin Tuncer, Uğur Tolga, Aziz Civana, Mehmet Alamur, Yahya yavuz, Kübra Hisoğlu”dan oluştuğunu, yürütme kurulu başkan yardımcılıklarına ise, Ayşe Kayalı, İlhan Yakupoğlu, Yahya Yavuz, Bekir Terzioğlu, Özcan Özyanık, Vacit Kurtdereli, Hüseyin Uzun, Hüseyin Bülent Şamlı, Efraim Altay, Alper Kahraman, Vedat Bayraktar ve Şerafettin Durkun’un getirildiğini söyledi.