Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, esnaf ve vatandaşla olan buluşmalarını sürdürüyor. Sıcak ve renkli görüntülerin yaşandığı ziyaretlerde Dündar, 7’den 70’e her kesimden insanla bir araya gelerek sohbet etti.
Belediye Başkan yardımcıları ve bürokratlarla birlikte Hürriyet, Adalet, İstiklal ve Yeni Karaman mahallelerini ziyaret ederek, esnaf ile vatandaşların sorunlarını dinleyen Mustafa Dündar, büyük bir ilgiyle karşılandı. İlk olarak Hürriyet Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Dündar, burada bir de sürprizle karşılaştı.
Osmangazi Belediyesi eski başkanlarından Basri Sönmez, vatandaşlarla sohbet eden Dündar’ı görerek yanına geldi. Mahalle sakinleri ile buluşarak onların istek ve önerilerini dinleyen Dündar’a eşlik eden Sönmez, son dönemde Osmangazi’de yapılan başarılı çalışmaların altında imzası olan Mustafa Dündar’ı kutladı. Dündar’da, başkanlığı döneminde önemli çalışmalara imza atan Basri Sönmez’in tecrübelerinden faydalanmak için kendisiyle sık sık bir araya geldiklerini söyledi.
Hürriyet’teki buluşmanın ardından, yürüyerek Adalet ve İstiklal mahallelerini dolaşan, işyerlerine girerek esnafla sohbet eden Dündar’ı, vatandaşlar sevgi gösterileriyle karşılandı. Yolda karşılaştığı yaşlı bir kadınının, kendisinden talebini büyük bir dikkatle dinleyen Dündar, gereğinin yapılması için bürokratlarına talimat verdi. Mahalle muhtarlarının da eşlik ettiği ziyaretlerinin son durağı Yeni Karaman Mahallesi Spor Kulüp binasının bahçesi oldu. Vatandaşlarla bir araya gelen Dündar, “Osmangazi’de yaşayan vatandaşlarımızın görüş ve önerileri bizim için son derece önemli. Bunun için de düzenli bir şekilde onlarla bir araya gelip, istek ve şikayetlerini dinliyor, çözüm önerilerini alıyoruz. Bu isteklerden yola çıkarak, mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimizi geliştiriyoruz. Halkımızın da içinde yer aldığı bir yönetim anlayışının başarıya ulaşacağına inanan biri olarak, bu ziyaretlerimizi bundan sonra da planlı bir şekilde sürdüreceğiz” dedi.