Tekstil Sanayicileri İşadamları Derneği Başkanı Cüneyt Dizdar, artan terör olaylarının Türkiye’deki bütünlüğü ve istikrarı bozamayacağını söyledi.
Tekstil Sanayicileri İşadamları Derneği (TESİAD) Başkanı Cüneyt Dizdar, Dağlıca’dan ve son olarak Iğdır’dan gelen üzücü haberler çerçevesinde, terör olaylarıyla ilgili bir açıklama yaptı. Öncelikle terörü lanetleyen ve tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Başkan Dizdar, şehit ailelerine de sabır ve başsağlığı temennilerinde bulundu.
Yaşanan olayların ve üzücü haberlerin Türkiye’nin bütünlüğüne gölge düşürmemesi gerektiği uyarısında bulunan Dizdar, Türkiye’de yaşayan Türk, Kürt, Alevi, Sünni herkesin etnik kimlik ve inanç ayrımı olmaksızın kardeş olduğunu vurguladı.
Silahlı terörle mücadele eden tüm polis ve askerler için güç ve sabır dileyen Dizdar, hükümet tarafından yapılan son dönemde devam eden terörle mücadelenin kararlılıkla süreceği yönündeki açıklamaların, vatandaş nezdinde son derece olumlu karşılandığının altını çizdi.
Türkiye’nin kendi içerisinde ve bölgesinde yaşadığı istikrarın bazı dış mihrakları rahatsız ettiğini ifade eden Dizdar, terör olaylarıyla ülkenin karıştırılmasına bu ülkede yaşayan 77 milyonun izin vermeyeceğine olan inancını dile getirdi.