Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ve Futbol İl Temsilciliği tarafından “Şöhretler Karması” futbol karşılaşması düzenlendi.
Bilecik Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Şöhretler Karması maçında, il ve ilçelerden birçok eski sporcu, esnaf ve siyasiler bir araya geldi. Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı da, Edebali Stadındaki organizasyona katılarak oyuncularla destek oldu. Müsabaka sonunda oyunculara baklava ikram eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, ayrıca takım oyuncularına, katılım belgesi, kupa ve madalyalarını taktim ederek, fotoğraf çektirdi.
’’ŞÖHRETLER KARMASI BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ ADINA GÜZEL BİR ETKİNLİK’’
Belediye Başkanı Selim Yağcı, etkinlik hakkında yaptığı konuşmada, bugün birden çok bayramı bir arada yaşadıklarını belirterek, 3 ayların başlangıcı olan Regaip Kandilinin tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni etti. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının, tüm dünya çocuklarına mutluluklar getirmesi dileklerini ileten Belediye Başkanı Selim Yağcı, ’’Ben, Şöhretler Karmasını tertip eden ASKF Başkanı Nusret Tosun ile Futbol İl Temsilcisi Engin Toku’yu tebrik ediyorum. Belediye olarak bu tür etkinliklerin her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Bu etkinlik, il ve ilçeleriyle güzel bir birlikteliğin fotoğrafı. Etkinlikte emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum’’ dedi.
BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI OYUNCULARLA AKŞAM YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ
Belediye Başkanı Selim Yağcı, Edebali Stadında gerçekleştirilen etkinliğin ardından oyuncularla birlikte Kent Ormanı’ndaki akşam yemeğinde bir araya geldi. Yağcı, burada yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlikten bahsederek, “Bizleri biz yapan değerler vardır. Bunların başında birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz var. aramızdaki sevgimiz ve hoşgörümüzdür. Gerçekten mütevazi ölçekte bir şehiriz. Bunun sıkıntılarını yaşayabiliyoruz. Ama güzellikleri de çok fazla. Bu güzellikleri istediğimiz oranda yerine getiremiyoruz. İşte bu etkinlikte, bütün ilçeleriyle Bilecik’i görüyoruz. Çünkü biz birlikte Bilecik’iz. Bir araya geldiğimizde bu güzellik daha da öne çıkıyor. ASKF yönetimine bu anlamda teşekkür ediyorum. Güzel bir birlikteliğin oluşmasını sağlıyor. Bütün ilçelerimizden katılım var. Ben bu arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza, gönlünüze sağlık diyorum. Bu etkinliği düzenleyen ASKF yönetimi ve tatil günlerinde fedakarlık gösteren belediyemizin çalışanlarına ve bunu kamuoyuna aktaran basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız diyorum. İyi ki birlik ve beraberlik içindeyiz. İnşallah 19 Mayıs’ta yine böyle güzel bir etkinlikte bir arada olmak dileğiyle hoşça kalın” dedi.
Müsabaka, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku’nun kırmızı takımı, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun’un mavi takımını 6-4 yendi.