Beden eğitimi öğretmeni Arif Kaya yönetiminde, voleybol bölge şampiyonasına katılan Bingöl Sevgi Evleri ve Yetiştirme Yurdu, tüm rakiplerini ekarte ederek bölge şampiyonu oldu.
12 yıllık görev süresince sportif alanlarda önemli başarılara imza atan Beden Eğitimi Öğretmeni Arif Kaya yönetimindeki Bingöl Sevgi Evleri ve Yetiştirme Yurdu Adıyaman’da düzenlenen şampiyona müsabakalarında bölge birincisi oldu. Rakiplerine set vermeden önemli bir başarıya imza atan takım, Aydın’da düzenlenecek olan 8’li Voleybol Türkiye Şampiyonasında Bingöl’ü temsil edecek.
Bölge müsabakalarının ardından açıklama yapan Kaya, “ Hedefimiz Türkiye Şampiyonluğu ve Allah’ın izniyle bu gururu ilimize yaşatacağız. Turnuva katıldığımızda kimse bizlere bu şansı tanımıyordu. Turnuva sonunda birinciliği elde ettiğimizde görev yapan hakemler, diğer takımların antrenörleri ve sporseverler takımımızın fair-play çerçevesinde göstermiş olduğu davranışları tebrik etmeleri beni en çok gururlandıran tablo oldu. İyi ki böylesi bir ortamda çalışıyorum ve böylesi bir beyefendi topluluğu öğrencilerim var. Hepsiyle ne kadar gurur duysam azdır. İnşallah Türkiye şampiyonasında da Bingöl ilimizi en güzel şekilde temsil edip, bu gururu Bingöl’ümüze yaşatacağız. Bizlere turnuva öncesi ve sonrası desteklerini esirgemeyen Başta Sayın Valimiz Yavuz Selim Köşger, İl Gençlik Spor Müdürümüz Erdal Arıkan, Aile ve Sosyal Politakalar İl Müdürümüz Ahmet Buştaşkıray, Kurum Müdürümüz Mustafa Önç ve emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.