Düzce İl Müftülüğüne bağlı Aynalı Köyü Kur’an Kursu bünyesinde eğitim gören minik öğrenciler tarafından yılsonu gösterileri düzenlendi.
Velilerin büyük ilgi gösterdiği yılsonu gösterilerinde, minik öğrencilerin birbirinden güzel sunumları izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.
Aynalı Köyü Kur’an Kurs Öğreticisi Neşe Yaldız tarafından organize edilen yılsonu gösterisi velilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Minik öğrenciler, 2014-2015 eğitim öğretim dönemi içinde öğrendikleri ilahi, şiir, süre, hadis-i şerif ve dini bilgileri kendilerini izlemeye gelen aileleri için sahneledi. Gösteride öğrencilerin sergilemiş oldukları üstün performans ve sunumlar izleyenleri adeta büyüledi ve duygulandırdı. Okul öncesi eğitimden kazandıklarını aileleriyle paylaşan minikler, Allah, Peygamber, Kur’an, Din ve Vatan sevgisi içeren önemli ve anlamlı sunumlara imza attı.
Okul öncesi eğitimin insan hayatının temelinin atıldığı bir dönem olduğunu söyleyen Aynalı Köyü Kur’an Kurs Öğreticisi Neşe Yaldız; “Bizlere maddi-manevi her konuda destek veren Müftülüğümüze ve velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca çocuklarımıza bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında sağlık, mutluluk diliyor, aileleri ve vatanımız için hayırlı evlatlar olarak yetişmelerini temenni ediyorum” dedi.
Çocuklarının birbirinden güzel ve anlamlı gösterilerini izlerken duygulanan ve bir o kadar da gururlanan veliler ise yaptıkları değerlendirmelerde memnuniyetlerini dile getirdiler. Veliler program sonunda yılsonu gösterisinin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Öğrencilere çeşitli hediyelerin verildiği program sonunda katılımcılara pilav ve dondurma ikramı yapıldı.