Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi, (DEDAŞ) çalışan personellerin moral ve motivasyonunu yükselmek için bir ilke daha imza attı. ‘Çalışanın huzuru ve şirketin başarısı’ ilkesiyle yola çıkan DEDAŞ, şirket bünyesinde çalışan tüm personelin doğum gününü kutlama kararı aldı. Alınan kararla yıl içinde Dicle EDAŞ ve Dicle EPSAŞ bünyesinde çalışan 2 bin 70 personelin doğum günü kutlanmış olacak.
Dicle EDAŞ sorumluluk alanında olan Diyarbakır, Batman, Şırnak, Şanlıurfa, Mardin ve Siirt’te her ayın sonunda doğum günü kutlaması projesinin startı verildi. Çalışanlarına sürpriz yapan İl müdürlükleri, toplantı bahanesiyle topladıkları personele doğum günü sürprizi yaptı.
Diyarbakır, Batman, Mardin, Şırnak, Siirt ve Şanlıurfa’da Dicle EDAŞ ve Dicle EPSAŞ bünyesinde çalışan Mayıs ayı doğumlu 162 personelin doğum günü kutlandı. Diyarbakır’da 60, Batman’da 30, Şanlıurfa’da 28, Mardin’de 19, Şırnak’ta 14 ve Siirt’te 11 olmak üzere toplam 162 personelin doğum günü pasta kesilerek kutlandı. İl müdürleri tarafından personellere Dicle EDAŞ ve DİCLE EPSAŞ logolu çay kupası hediye edildi. İlk kez doğum günü sürpriziyle karşılaşan Dicle EDAŞ ve Dicle EPSAŞ personelleri hem şaşkınlık hem de mutluluğu bir arada yaşadı.
“HER AY ETKİNLİĞİMİZ OLACAK”
Diyarbakır Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen kutlama programına Dicle EDAŞ Genel Müdürü Murat Karagüzel, İnsan Kaynakları Direktörü Can Demir ve diğer idareciler katıldı. Dicle EDAŞ’ın çok büyük bir aile olduğunu belirten Dicle EDAŞ Genel Müdürü Murat Karagüzel, şirketlerin önemli görevlerinden birinin çalışanlara işlerini sevdirmek olduğunu söyledi. Dicle EDAŞ Genel Müdürü Murat Karagüzel, iş yerlerinde şirketin başarısı kadar çalışanların huzurunun da çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Genel Müdür Karagüzel, şöyle konuştu:
“Yeni bir şirket olmamıza rağmen 6 ilde aile ortamı sağlamayı başardık. Biz büyük bir aileyiz. Şirket çalışanlarımızla bağlarımızı güçlendirme adına zaman zaman farklı çalışmalar yapıyoruz. Bunlardan birini de personellerimizin doğum gününü kutlamak olarak belirledik. Mayıs ayından itibaren her ayın sonunda o ay içinde doğan personellerimizin doğum gününü kutlayacağız. Mayıs ayında bölge genelinde 162 personelimizin doğum gününü 6 ilde gerçekleştirdiğimiz programlarla kutladık. Mayıs ayında doğan arkadaşlarımızın doğum gününü bir kez daha kutluyorum.”
“ŞİRKETİMİZİ SEVİYORUZ”
Doğum günü sürprizi karşısında şaşıran Dicle EDAŞ ve Dicle EPSAŞ personeli hem şaşkınlık hem de mutluluk yaşadıklarını ifade ettiler. Şirketin doğum günlerinde gerçekleştirdiği etkinlikler için teşekkür eden şirket çalışanları, il ve bölge yöneticilerine teşekkür etti.