Erzurum Büyükşehir Belediyesi Oltu şantiye ekipleri hafta sonunda da yoğun mesai harcıyor. Oltu’ya bağlı bütün köy yollarının onarımı ve genişleme çalışmalarını tatil ve mesai gözetmeksizin çalışmalara devam eden Oltu şantiye ekipleri bir an önce köy yollarını asfalt için hazırlıyorlar.
Erzurum Büyük Şehir Kırsal Kalkınma Şube Müdürü Ayhan Karaoğlu hafta sonunda da yoğun bir tempo iler çalışmalara devam etti. Oltu’ya gelen Büyükşehir Kırsal kalkınma Şube Müdürü Ayhan Karaoğlu Oltu şantiye şefi Hüseyin Acar ile birlikte köy yollarındaki çalışmaları kontrol etti.
Erzurum Büyükşehir Kırsal Kalkınma Dairesinin köylere yönelik yapmış oldukları hizmetler köylülerin yüzlerini güldürüyor. Vatandaşlar, yapılan hizmetlerle köylülerin gönüllerine taht kuran Erzurum Büyükşehir Kırsal kalkınma dairesi başkanlığına teşekkür ederek, “Keşke daha önce bu hizmetlere kavuşmuş olsaydık” dediler.
Erzurum Büyükşehir Kırsal Kalkınma Dairesi Şube Müdürü Ayhan Karaoğlu, “Köylerimize yönelik çalışmalarımızı mesai gözetmeden biran önce tamamlamaya çalışıyoruz. Personelimizin göstermiş olduğu gayretle planladığımızdan çok daha önce hizmetlerimizi tamamlıyoruz. Çalışan personelimizi kutluyorum” dedi.