Matbaa, Kırtasiye ve Tabelacılar Odası Başkanı Hikmet Karaca, son günlerde artan terör saldırılarını yayınladığı mesajla lanetledi.
Karaca mesajında, “Terörün siyasi hesaplarla her gün bir başka coğrafyayı dağladığı zor bir süreç yaşıyoruz. Hakkari ve Iğdır’da Askerlerimiz ve Polislerimiz, Siyonist güçlerin aşağılık maşaları tarafından hunharca ve kalleşçe şehit edilmişlerdir.
Vahşet ve yamyamlık duygularını Müslümanların etleriyle ve kanlarıyla bastırmak için ülkemizin barış ve kardeşliğine kast eden siyonist bağlantılı terör örgütleri, Askerimize ve Polisimize kalleşçe ve haince saldırarak ülkemiz üzerindeki kirli ve karanlık emellerine ulaşmaya çalışıyorlar.
Dünya Müslümanları üzerinde oynanan oyunlar karşısında birliğimizi ve beraberliğimizi muhafaza etmeliyiz. Milletimiz, bu tür kalleş ve aşağılık saldırılar karşısında sağduyu ve istikametini her şeye rağmen korumalıdır
Başta Güneydoğu Anadolu Bölgesi olmak üzere Dağlıca, Iğdır, ve Tunceli’de şehit edilen Askerlerimize ve Polislerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Şehit ailelerinin, yakınlarının ve milletimizin başı sağolsun...”