Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Yaz Tenis Okulu Kurslarını ziyaret ederek, minik ve genç sporculara başarı diledi. Antrenör Yıldırım Gündoğdu, “Teniste büyük bir patlama yaşıyoruz” dedi.
Erzurum’da ücretsiz Yaz Spor Okulları tüm hızıyla sürerken, tenis çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Antrenör Yıldırım Gündoğdu yönetiminde çalışmalarını Kazım Karabekir Stadı’nın yanındaki tenis sahasında sürdüren sporcular oldukça neşeli antrenmanlar yapılıyor. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Tenis kurslarını yerinde görerek, çalışmayı izledi ve antrenör Yıldırım Gündoğdu’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Antrenör Gündoğdu, İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’in destekleri ile şehirde teniste büyük bir patlama yaşandığını ve sporcu sayısının da her geçen gün arttığını söyledi. Yaz Spor Okulları’nın başlaması ile birlikte Erzurum’da kortlarda şenlendiğine dikkat çeken genç çalıştırıcı, kortlarda geleceğin tenisçilerini yetiştirdiklerini ifade ederek, ilgiden bir hayli memnun kaldığını belirtti.
Erzurum GHSİM İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, tenis kursuna katılan minik ve genç sporculara başarı dileğinde bulunarak, “Erzurum’da bu çok sayıda minik ve gencin tenise ilgi göstermesi bizleri sevindirdi. Antrenörümüz Yıldırım Gündoğdu ve sporcularına başarılar diliyorum” dedi.