Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri Gaye Usluer, Utku Çakırözer ve Cemal Okan Yüksel ile bir araya geldi.
Kurt, Milletvekili Genel Seçimleri sonucunda Ankara yolcusu olan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Eskişehir’in temsilcileri Gaye Usluer, Utku Çakırözer ve Cemal Okan Yüksel’e başarılar diledi. milletvekilleri, Eskişehir halkının verdiği desteğe laik olacaklarının sözünü verirken kazanılan bu başarıda, örgütün, belediye başkanlarının ve halkın emeği olduğunu belirtti. Vekiller, Eskişehir halkına ve yaşanacak bir Türkiye için gösterdiği üstün gayretten ve destekten dolayı Başkan Kurt’a teşekkür ettiler.
EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEKLER
Başkan Kurt, “Seçimde önemli bir başarıya imza atan vekillerimiz Gaye Usluer, Utku Çakırözer ve Cemal Okan Yüksel ziyaretimize geldi. Vekillerimizin mecliste Eskişehir’i en iyi şekilde temsil edeceklerinden hiç şüphem yok. Çağdaş şehrimize çok yakışan Vekilimiz Gaye Usluer’e, güçlü kaleme sahip gazeteci Utku Çakırözer’e ve başarılı meslektaşım Cemal Okan Yüksel’e başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun” dedi.