Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Selçuklu Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden Maliye Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili adayı Mehmet Şimşek, “Selçuklu Gençlik Merkezi’ne tek kelimeyle hayran kaldım” dedi.
Yaptığı sosyal tesislerle vatandaşlara sosyal ve kültürel anlamda büyük katkı sağlayan Şahinbey Belediyesi tarafından, 75.Yıl, Çağdaş, Yeşilevler ve Bülbülzade Mahallelerinin birleştiği noktada yaptırılan Selçuklu Gençlik Merkezi tamamlandı. 4 bin 800 metrekare inşaat alanına ve 870 metrekare oturum alanına sahip olan tesisteki 31 derslikte farklı branşlarda eğitim verilmeye başlandı. Tesisi ziyaret eden Maliye Bakanı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili adayı Mehmet Şimşek tesise hayran kaldığını söyledi.
BAKAN ŞİMŞEK: “BUNDAN SONRAKİ TESİSLERDE AYNI MİMARİ İLE YAPILMALI”
Selçuklu Gençlik Merkezi’nin aslında çok modern bir eğitim tesisi olduğunu ifade eden Bakan Şimşek, “Sınıflar ferah ve modern burayı görenlerin tekrar öğrenci olası geliyor. Bunun yanı sıra mimari açıdan da çok estetik ve güzel bir tesis. Bundan sonra yapılacak bütün tesisleri de bence bu estetik kaygılarla, bu mimari yapıyla yapmak lazım” dedi.
TAHMAZOĞLU: “SELÇUKLU GENÇLİK MERKEZİ EĞİTİME BÜYÜK DESTEK SAĞLAYACAK”
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da tesisin özelliklerinden bahsederek, “Selçuklu Gençlik Merkezi’miz 75.Yıl, Çağdaş, Yeşilevler ve Bülbülzade Mahalleleri olmak üzere 4 mahallemize hitap edecektir. Selçuklu mimarisine uygun olarak inşa ettiğimiz merkezimiz farklı branşlarda verilen kurslarla eğitime büyük bir katkı sağlayacaktır. Burada öğrencilere, gençlere 7’den 77’ye her yaşta insanımıza sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler açısından katkı sağlayacak olan 31 derslik bulunuyor. Tesisimiz şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
Bakan Şimşek ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ziyaret sırasında girdikleri sınıflarda öğrencilerle birlikte oturarak sohbet ettiler.