Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik yapılan Mavikent Konutları’na 6 günde 7 bin kişi başvurdu.
Daha önce dar gelirli vatandaşlara yönelik yaptırdığı Mavikent Konutlarıyla 2 bin 340 aileyi ev sahibi yapan Şahinbey Belediyesi, projenin devamı olan Mavikent 4’üncü etap için 21 Mayıs tarihinde kayıt almaya başladı. Kayıtların 6’ncı gününde 7 bin kişi ucuz konut alabilmek için başvuruda bulundu.
Kayıtların daha ilk gününden itibaren büyük bir yoğunluğun yaşandığı Şahinbey Belediyesi’nde her hangi bir sıkıntı yaşanmaması için gerekli tedbirler alındı. Vatandaşların izdihama neden olmaması için sıra numarası veren görevliler kayıt için gelenleri ağırlayarak yardımcı oluyor.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kayıtların 30 Haziran tarihine kadar devam edeceğini hatırlatarak, “Mavikent Konutlarımızın 4’üncü etabını yapmak için çalışmalara başladık. Buradan yine dar gelirli vatandaşlarımıza 1000 konut vereceğiz. Kuraya katılmak isteyen vatandaşlarımız daha ilk günden yoğun talep oluşturdu. İlk 6 günde ise 7 bin kişi kayıt yaptırmış durumda. Biz bütün vatandaşlarımızın ev sahibi olmasını istiyoruz. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.