İstanbul’un gözde mekanlarından birisi olan Sortie kapılarını yaza açarken, Türkiye’nin en büyük restoran zincirlerinde Sahan bu yıl da Sortie’deki yerini alarak Anadolu’nun lezzetlerini konuklarıyla buluşturuyor.
Anadolu ve dünya mutfağının önde gelen restoranlarından birisi olan Sahan, İstanbul’un ünlü mekanlarından Sortie’deki yerini aldı. Konuklarına Boğazın eşsiz manzarası eşliğinde Anadolu mutfağı yanında dünya mutfağının da en gözde yemeklerini ikram ediyor.
Sahan Sortie’nin hizmete girdiğini belirten Tahir Tekin Öztan, Boğaz’ın muhteşem manzarası eşliğinde Anadolu mutfak kültürü ve dünya mutfak kültürlerinin en güzel yemeklerinin konuklara ikram edileceğini belirterek, “Sahan Sortie yazlık konseptiyle bu yıl da yaptığımız düzenlemeler sonucu hizmete girmiş olup Türkiye’nin en saygın mekanlarından birisi olan Sortie’de yer almak bizler içinde büyük bir onur kaynağı olmuştur. Sahan Restoranlar zincirine bağıl olarak aynı menüyle konuklarını ağırlayacak Sahan Sortie gerek mevsim kebapları gerekse klasik kebap çeşitleri yanında Anadolu ve dünya mutfak kültürlerini de menüsünde konuklarına sunacaktır” dedi.