Şehitkamil Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını, Mayıs ayı boyunca organize ettiği birbirinden farklı 4 spor organizasyonuyla coşkuyla kutladı. 3. Geleneksel Basketbol Gençlik Kupası, 2. Geleneksel Badminton Kupası, 3. Geleneksel Alleben Su Sporları Şenlikleri ve 4. Rekreasyon ve Spor Etkinliklerine başarıyla imza atan Şehitkamil Belediyesi, binlerce genci spor alanlarında buluşturdu.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası Etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği spor organizasyonlarıyla binlerce genci, spor alanlarında buluşturan Şehitkamil Belediyesi, organizasyonlarda dereceye giren sporcuları adeta ödül yağmuruna tuttu. 3. Geleneksel Basketbol Gençlik Kupası, 2. Geleneksel Badminton Kupası, 3. Geleneksel Alleben Su Sporları Şenlikleri ve 4. Rekreasyon ve Spor Etkinliklerini kurumlar arası iş birliği çevresinde, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gaziantep Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürlüğü, Badminton, Basketbol ve Yüzme Gaziantep İl Temsilcikleriyle birlikte yürüten Şehitkamil Belediyesi düzenlediği organizasyonlarla spor kamuoyundan büyük takdir topladı. Birbirinden renkli spor organizasyonlarında sporun tabana yayılması, özelikle çocukların ve gençlerin spor alışkanları kazanmasını adına önemli çalışmalara imza atan Şehitkamil Belediye Başkanlığına okul idareleri, sporcu velileri ve özelikle özerk spor federasyonlarından teşekkür yağdı.
Şehitkamil Belediye Başkanlığınca düzenlenen 4 farklı spor organizasyonunda sahne alan lise ve üniversite öğrencileri elde edilen sportif başarıların kendileri için çok anlamlı olduğunu ancak kendilerini asıl mutlu eden konunun gerçekleştirilen etkinliklerde biriktirdikleri güzel okul anları olduğunu belirttiler.
Gaziantep Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Öğrencilerinden Saadet Öztütüncü, Şehitkamil Belediyesi ve GAÜN BESYO iş birliği ile düzenlenen 4. Rekreasyon ve Spor Şenliklerine katıldığını, yine bir öğretmen adayı olarak düzenlenen basketbol ve yüzme etkinliklerini takip ettiğini belirterek, katıldığı etkinliklerde keyifli ve heyecanlı zamanlar geçirdiğini, ayrıca takip ettiği organizasyonların mesleki deneyimi adına kendisine büyük katkı sağladığının altını çizdi.
Öztütüncü, “Gerek il genelinden etkinliklere katılan liseli öğrenci arkadaşlarımız gerek üniversitenin birçok farklı bölümünden etkinliklerde yer alan arkadaşlarımızın genel kanaati yoğun bir eğitim- öğretim maratonu sonrasında düzenlenen sportif etkinliklerde keyifli vakitler geçirdikleri, etkinliklerde güzel anılar biriktirdikleri yönünde. Ayrıca etkinlikler tüm arkadaşlarımızın sosyalleşmesine büyük katkı sağladı. Ben tüm bu nedenlerden dolayı etkinliklere katılan tüm öğrenci arkadaşlarım adına Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve organizasyonların düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.