Giresun Belediyesi ekipleri Aksu ve Çaykara mahallelerinde alt yapı, yol genişletme ve taş duvar çalışmalarına devam ediyor.
Belediye Fen İşleri Müdürü Ergun Altıyaprak, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Ozan Faik Kılıç ve müdürlük bünyesine bağlı birim şefleri tarafından Aksu ve Çaykara mahallelerinde incelemeler yapıldı. İncelemeler sırasında belediye ekiplerine Aksu Mahallesi Muhtarı Adem Önal ile Çaykara Mahallesi Muhtarı Ömer Tiftik eşlik etti.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Müdürü Ergun Altıyaprak, “Aksu Mahallesi Adatepe Sokak ile Mehmet İzmen Caddesi üzerinde yol genişletme çalışması yürütüyoruz. Adatepe Sokak oldukça dik bir yapıya sahip ve yolları çok dar bir durumda. Araç trafiğini rahatlatmak adına bir düzenleme çalışması başlattık. Benzer bir çalışmada Mehmet İzmen Caddesi üzerinde başlatıldı. Her iki bölgede devam eden çalışmalarımızın ardından sıcak asfalt dökümü yapılacak. Aynı zamanda Çaykara Mahallesi’nde inceleme yaptığımız bölgelerde de buna benzer çalışmalar başlatacağız” dedi.
Üst yapı çalışması başlatılan bölgelerde alt yapı çalışmaları yapacaklarını belirten Su ve Kanalizasyon Müdürü Ozan Faik Kılıç ise “Şehir genelinde alt yapı çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından üst yapı yenileme çalışmaları yapılan Aksu Mahallemizde, ihtiyaç olan bölgelerde alt yapı çalışmaları yapacağız” şeklinde konuştu.
Belediye ekipleri tarafından yapılan incelemeler ve mahallelerinde başlatılan çalışmalardan dolayı Aksu Mahallesi Muhtarı Adem Önal ve Çaykara Mahallesi Muhtarı Ömer Tiftik, Belediye Başkanı Kerim Aksu ile ilgili birim müdürleri ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.