Giresun İl Genel Meclisi Temmuz ayı toplantısı Meclisi Başkan Vekili Hamit Karaoğlanoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen temmuz ayı toplantısının açılışında konuşan Başkan Vekili Karaoğlanoğlu, yapılan genel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Karaoğlanoğlu “Seçim sürecinin ardından ilk toplantımızı gerçekleştiriyoruz.Seçim sürecinde bütün siyasi partilerimizin teşkilatlarını kutluyorum. Demokratik bir ortamda büyük bir nezaket çerçevesinde seçimler yapılmış aday ve partiler üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmişlerdir" dedi.
Gündem dışı söz alan İl Genel Meclisi Üyesi Şengül Şahin ise Sisdağı’nda yaralı halde mahsur kalan Mustafa Kargün’ü kurtarma operasyonuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Şahin "İlimizde mutlu sonla biten bir üzücü olay yaşanmış ve bir vatandaşımız mahsur kaldığı kayalıklardan 24 saat gibi bir sürede ancak kurtarılabilmiştir. Bu operasyonda canla başla çalışan ilimizdeki bütün kurtarma ekiplerini cani gönülden kutluyorum" diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından gündemdeki konular görüşüldü.