Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli sporcu İlknur Gedik’i altınla ödüllendirdi.
Yılmaz, İspanya’nın San Sebastian kentinde 22-30 Ağustos’ta gerçekleştirilen Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli sporcu İlknur Gedik ile beraberinde Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen ile Kick Boks Danışma Kurulu üyesi ve İl Temsilcisi Ahmet Arabacı’yı makamında kabul etti.
Vali Yılmaz’a desteklerinden dolayı teşekkür eden İlknur Gedik, "Bayrağımızı yurt dışında dalgalandırmaktan gurur duyuyorum" dedi.
Kick Boks Avrupa Şampiyonu İlknur Gedik’i tebrik eden Vali Şerif Yılmaz ise, "Milli duyguları öne çıkaran, bayrağımızı dalgalandıran gençlerimizden bir tanesisin. Böyle bir süreçte bayrağımızı dalgalandırmak çok önemli. Başarıların inşallah devam eder" diye konuştu.
Kütahya’da Kick Boks’un ’Altın kızı’ olarak adlandırılan Kick Boks Avrupa Şampiyonu İlknur Gedik Vali Şerif Yılmaz tarafından altınla ödüllendirildi.(EFE)