Kütahya Belediyesi’nin katkılarıyla tertiplenen ’Modifiye Otomobil ve Motorsiklet Etkinliği’, 15 ilden gelen özel tasarımlı otomobil ve motorsikletlerin katılımı ile gerçekleştirildi.
Yoğun ilgiye sahne olan etkinlik 2 gün sürdü.
Modifiye araç etkinliğinde slolom ,basıklık,desibel ve güzellik kategorilerinde toplam 10 yarışma yapıldı yarışmalarda dereceye giren ilk 3 yarışmacıya kupa, 4. Yarışmacıya madalya verildi.
Etkinliğin Organizetörü Efsane Organizasyon yetkilisi Hakan Demirtaş, "Öncelikle Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu’nun Etkinliğimize verdiği destek için çok teşekkür ediyorum ayrıca etkinliğimizin kupa törenine katılmasından dolayı çok mutlu olduk verdiği destekten dolayı teşekkür ederim.Bizim amacımız halkımız arasında modifiye araç dendiğinde farklı bir algı vardı biz bu algıyı kırmak istiyorduk bunda başarılı olduğumuzu gördük. 15 ilden gelen katılımcı araç sahiplerine teşekkür ederim Kütahya Modifiye etkinliğine renk kattılar.Ayrıca Etkinliğimize katılan Türkiye çapında üne sahip Ünal Turan, Harun Taştan, Cüneyt Kuzu, Seyfullah Yılmaz ve onları Etkinliğimize gelmesinde katkısı olan 274 tunnig Murat Yolcu’ya teşekkür ederiz. İlerleyen aylarda Modifiye üzerine ve drag ve dirif gibi yarışlar düzünleyerek Kütahya’yı otomobil sporları konusunda Türkiye’de tanınır bir il yapacağız bu noktada taraflı tarafsız herkesin desteğini bekliyoruz" ifadelerini kullandı. (EFE)