Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci KSÜ Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde Nükleer Tıp Ünitesinin açılışını gerçekleştirdi.
Rektör Deveci, verdikleri sözleri yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını belirtti. Deveci, "Bu tarihe kadar şehrimizde yalnızca Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi’nde bulunan Nükleer Tıp Ünitesi’nden faydalanan hastalarımız, üniversitemiz Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde bu ünitenin açılması ile tetkik ve tedavilerini aynı hastanede sonuçlandırabildikleri için zaman kaybından kurtulacaklar’’ dedi.
Üniversitenin her biriminde olduğu gibi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde de yapılan idari değişiklikler ve yeniliklerle beraber önemli bir gelişme kaydettiklerinin altını çizen Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci, "Hastanemizde Nükleer Tıp Ünitesi’nin açılması ile bu ivme daha da hızlandı. Hedefimiz hastanemizi çağın ihtiyaçlarına cevap verecek biçimde daha da geliştirerek Kahramanmaraş’ımızı sağlık alanında dışa bağımlılıktan tamamen kurtarmaktır. Nükleer Tıp Ünitemiz Şehrimize hayırlı olsun" diye konuştu.