Karabük Yenice Soğuksuspor Kulübü Yeni Başkanı Yıldıray Yıldırım, kulüp hakkında basın açıklaması yaptı
Karabük Yenice Soğuksuspor Kulübü Başkanı Yıldıray Yıldırım tarafından yapılan açıklama da daha önce adı Kaptan D.Ç. Yenice Soğuksuspor olan kulübün Temmuz ayında yapılmış olan genel kurul ile isim değişikliğine gidildiğini ve yeni yönetiminin oluşturulduğunu ve yeni yönetimin Rasim Kökçü, Hüseyin Özmen, İsmet Akçin, Hüseyin Yukarıharman’dan oluştuğunu belirtilerek, “Kulübümüzün ismi Karabük Yenice Soğuksu spor Kulübü olmuştur. Takımımız Karabüksporumuzdan sonra bölgesel ligde Karabük’ümüzü temsil eden ikinci takımdır. Takımımızda bulunan oyuncuların yüzde 95’i Karabük’te ikamet eden veya Karabüklü olan ailelerin çocuklarından oluşmaktadır. Şu an için 27 topçumuzun yaş ortalaması 23’tür. Yine bünyemiz de yaş kategorisine göre 4 takımımız daha mevcuttur. Alt yapı takımlarımız bulundukları yerel ligde her sene ortalama olarak 12 yaş kategorisinde gruplarında şampiyon olup şehir dışına turnuvalara gitme başarısı göstermişlerdir. Bu yaş kategorisinin yanında yani 2003 ten küçük doğumlu öğrencilerimiz için yaz futbol okulu mevcuttur. Bunların eğitimi alt yapı hocalarımız tarafından haftada 2 idman eliğinde sürmektedir. Yaz okulumuzun öğrenci sayısı yaklaşık olarak 25 kişi civarındadır” dendi.
YILDIRIM, YÖNETİM VİZYONUNDAN BAHSETTİ
Karabük Yenice Soğuksuspor Kulübü Yeni Başkanı Yıldıray Yıldırım yönetim olarak vizyonlarının gençlerin sağlıklı bir yaşam sürdürebilmesi, başarılı bir birey olarak hayata atılması, gelenek ve göreneklerimize bağlı, başarıyı yaşayıp yenilgiyi kabullenmesi ve paylaşmayı öğrenmesini sağlamak olduğunu belirterek, “Misyonumuz ise, futbol okulumuzda eğitim alan oyuncularımızın altyapımızda görev alarak daha sonra A takımımıza kadar yükselmeleri ayrıca uluslar arası arenada da ülkemizi başarıyla temsil etmeleridir. Bal liginde amacımız Şampiyon olup, 3. Lige çıkarak Karabük te 2. Bir profesyonel takım kazandırmaktır. Uluslararası arenada Türk sporuna hizmet edecek gençleri ortaya çıkarmaktır. Yetiştirdiğimiz gençleri Türk futbolunda en iyi yerlerde görmektir. Takımımızın geçen yılki sponsoru Kaptan Demir çelik A.Ş. yönetimine geçen yıl verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Bu yıl grubumuzda bulunan 13 takımın arkasında genelde Belediyeler sponsor desteği vermektedir. Bazı kulüplerimizin buralarda 3 - 4 milyon bütçeyle hareket etmişler ve kulübümüz kısıtlı imkanları ile ligi iyi bir başarı ile tamamlamışlardır.” dedi.
“KULÜBÜMÜZÜN DESTEĞE İHTİYACI VAR”
Karabük Yenice Soğuksuspor Kulübü Yeni Başkanı Yıldıray Yıldırım, kulüp olarak sponsora ve desteğe ihtiyaç duyduklarını kaydederek “Önümüzdeki günler bunun için yeni yönetim olarak iş adamlarımızı, belediye başkanlarımızı, valimizi, şehir protokolünü, milletvekillerimizi ve Kardemir yönetimini ziyaret ederek destek isteyeceğiz. Ayrıca amatör spor dallarına yapılacak yardımların tamamı profesyonel spor dalları için % 50 si vergiden düşebilmektedir. Karabük sporumuzun yeni yönetiminden de destek beklemekteyiz. Karabük’te spor en önemli sosyal aktivitelerin başında gelmektedir" dedi.