Kayserigaz Müşteri Hizmetleri Müdürü Ceyhun Bahtiyar, 2004’te hizmete sunulan doğalgazda abone sayısının 415 bin Bağımsız Birim Sayısını (BBS) aştığını bildirdi.
Kayseri’nin güvenli doğalgaz arzını sağlayan Kayserigaz, mevcut abone sayısıyla ilgili yeni bir bilgilendirmede bulundu.
Kayserigaz Müşteri Hizmetleri Müdürü Ceyhun Bahtiyar, 2004 yılında hizmete sunulan doğalgazda abone sayısının 415 bini (BBS) aştığını bildirdi. Bahtiyar, 2004 yılında 20 bin 150 olan BBS abone sayısının 20 kat artarak 415 bini (BBS) aştığını söyleyerek, Kayserigaz 2015 Ağustos sonu abonelik verilerini açıkladı.
2004 yılında Kayseri halkının hizmetine sunulan doğalgazda 11 yılın geride kaldığını hatırlatan Bahtiyar, doğalgaz kullanımındaki artışın devam ettiğine dikkat çekerek şu değerlendirmelerde bulundu: “Doğalgaz, gelişmiş ülkelerde olduğu gibi Türkiye’de de günlük hayatın bir vazgeçilmezi haline geldi. Nüfus ve sanayileşmenin artmasıyla temiz yakıt kullanımının da önemi artıyor. Kayseri’yi 2004 yılında güvenli ve konforlu bir yakıt olan doğalgaz ile tanıştırdık. Bugün geldiğimiz noktada Kayseri doğalgaz penetrasyon oranı %98’e ulaştı. 2015 yılı Ağustos ayı sonu itibariyle 415 bin (BBS) abone doğalgaz hizmetimizden faydalanmaktadır. Kayseri’nin tamamına ulaşmaya çalışarak her yere hizmetimizi ulaştırmak istiyoruz. Yaptığımız yatırımlar ile abone sayımızı arttırmayı hedefliyoruz.” Bünyan doğalgaz projesini de vurgulayan Bahtiyar, Bünyan ilçesine yapılacak olan dev yatırımla güvenli yakıtın profesyonel olarak arzını sağlamaya devam edileceğini, çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü vurguladı.
Yetkililer, temiz bir hava ve yeşil bir hayat için çalışan Kayserigaz’ın kaliteli ve güvenli hizmet arzına devam edileceğini bildirdiler.