Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi Başkanı Ersin Fener, yaşanan terör olayları sonrasında yaptığı basın açıklamasında, "Terör örgütüne kucak açanlara öfkemiz katlanmaktadır" dedi.
MMO Kayseri Şube Başkanı Ersin Fener, "Dağlıca ’da, Iğdır’da ve diğer illerimizde yapılan terörist saldırılar sonucu gelen şehit haberleri acılarımızı katlamış ve hepimizi hüzne boğmuştur" ifadesinde bulunduğu açıklamasını şu şekilde sürdürdü:
"Devletimizin bağımsızlığı ve bütünlüğü, aziz milletimizin birliği uğruna kahramanca görev yapan çok sayıda Askerimiz ve Polisimiz şehit düşmüş ve birçok asker ve polisimiz yaralanmıştır.
Görevlerini ifa ederken vatan ve millet yolunda hayatlarını seve seve feda eden kahramanlarımızı Türk Milleti asla unutmayacaktır, Milli Birlik ve Beraberliğimizin sembolü olarak gönüllerde ve al bayrağımız da yaşamaya devam edeceklerdir. Acımız büyümekte, hain terör örgütüne ve onlara kucak açanlara, fırsat verenlere de öfkemiz katlanmaktadır.
Bu duygu ve düşüncelerle, Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine, silah arkadaşlarına ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum."