Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, mahalle toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve şikayetlerini değerlendiriyor.
Bu hafta Çavuş Mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Eski Çavuş Belediye Binası’nda vatandaşların sorunlarını dinleyerek eksiklikler ile ilgili değerlendirmeler yaptı. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve belediye birim müdürlerinin de katıldığı program da konuşan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Düzenli olarak mahallelerimizi ziyaret ediyor ve sorunlarını yakinen gözlemleme fırsatı buluyoruz. Mahalle sakinlerimizin mahallelerinin sıkıntıları ile ilgili bizlere ulaşması, duyarlı davranmaları çok güzel. Bizlerin daha iyi hizmetler yapabilmesi için sağlıklı bir sorun tespiti yapılması şart. Çiftçimizin, esnafımızın, mahalle sakinlerimizin fikirleri, düşünceleri bizler için önemli” dedi.
Başkan Mehmet Tutal ve ekibi Çavuş Mahallesi’ndeki toplantının ardından mahalledeki çalışmaları inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.