Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi ve Ereğli İş-Kur İlçe Müdürlüğü ortak projesi kapsamında Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde 6 ay çalıştırılmak üzere işçi alacak.
6-15 Haziran 2015 tarihleri arasında İş-Kur’a başvuran 100 kişi 1 Temmuz 2015 tarihinden itibaren Ereğli Belediyesi’nde işe alınacak. Talebin fazla olması durumunda ise noter huzurunda kura çekilişi yapılacak.
Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde yol, park ve kaldırım temizliğinde çalışmak isteyen vatandaşlarımız İş-Kur’a 6-15 Haziran 2015 tarihleri arasında müracaat ederek kayıt yaptırmaları gerekiyor. Müracaat bitiminden sonra fazla sayıda müracaat yapılmış ise noter huzurunda kura çekimi yapılacak ve 1 Temmuz’dan itibaren belirlenen 100 kişi belediyemizde çalışmaya başlayacak. Bu proje ile ilçemizdeki işsizliği bir nebze olsun düşürmek ve halkımızın refah seviyesini yükseltmek için gayret gösteriyoruz” dedi.
Özgüven projenin hayata geçmesinde büyük katkıları olan AK Parti Konya Milletvekili Adayı Halil Etyemez’e de teşekkür etti.