Simav’a bağlı Yağmurlar Köyü Muhtarı Mahmut Turgut, Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından gerçekleştirilen kilitli beton parke döşeme çalışmaları sonucu köyünün modernleştiğini söyledi.
Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliğinin gayretli çalışmaları ile şimdi şehirde ne varsa köylerde de aynısının mevcut olduğunu ifade eden muhtar Turgut, “Alt yapı sorunumuz kalmadı sayılır. Şehirde ne varsa köyümüzde de mevcut. 19 Mayıs 2011’deki 5.9’luk depremde evleri hasar gören vatandaşlarımız için yaptırılan TOKİ konutları köyümüzü modernleştirdi. Şimdi de köyümüzde ihtiyaç hissedilen bölgelere kilitli beton parke döşeme işine başladık. Bu çalışmalarla köyümüz iyiden iyiye modern bir görünüme kavuştu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliğince verilen kilitli beton parke taşları köy halkı olarak kendi imkanlarını kullanarak döşediklerini dile getiren muhtar Turgut, “Artık köyümüzde çamura basan köylümüz yok. Şehirde ne varsa köylerimizde mevcut. Köyümüzün alt yapı sorunu kalmadı sayılır. Çalışmalardan son derece memnunuz” şeklinde konuştu.(MY-EFE)