Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Polateli Kaymakamlığının düzenlediği iftar yemeğinde Polateli halkı ile beraber iftar yaptı.
Polateli Vali Güner Özmen İlk ve Ortaokulu bahçesinde çok sayıda davetli grubu ile Polateli halkının bir araya geldiği iftar programında ilahi dinletileri eşliğinde semazen gösterileri izleyicileri mest etti.
Vali Tapsız, yemek sonrası yaptığı konuşmasında, Ramazanın birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı müstesna bir zaman dilimi olduğunu, bu ayın rahmet, mağfiret, bereket ve feyz ayı olduğunu ifade ederek herkesin bundan hissedar olmasını temenni etti.
Ramazan ayının anlamına uygun bir şekilde yaşayarak, birbirimizle yardımlaşmayı asla unutmamamız gerektiğinin altını çizen Vali Tapsız, bu ayın başta bölgemizde olmak üzere tüm insanlığa barış ve huzurun sağlanmasına bir vesile olmasını dileyerek, iftar programı için Kaymakam Adem Uslan’la birlikte bütün Polateli halkına teşekkür etti.
Kaymakam Adem Uslan ise, "İlçedeki iftarına teşrif ederek bizleri ve Polateli halkını mutlu eden Vali Süleyman Tapsız’a teşekkür ediyorum” dedi.