AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Milletvekili Mustafa Şahin’i yönetim kurulu üyeleri ile birlikte makamında karşılayan AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizler gelişen Türkiye’nin yeni yüzüyle görevi devraldık özelliklede partimize verilen oyların yüzde 46’sını teşkil eden kadın hayran kitlesinin misyonunu üstlendiğimiz için çok önemli ve zor bir görevi devraldığımızın bilincindeyiz” ifadelerini kullandı.
7 Haziran seçimleri öncesinde çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacaklarını dile getiren Oğuzhan, “Bizler AK Partinin bir kez daha bu seçimden zaferle çıkacağına inanıyoruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun ayrıca ziyaretiyle bizleri onurlandıran Mustafa Şahin’e de teşekkür ediyoruz” dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise İl başkanlığı döneminden bugüne kadar Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Aynur Oğuzhan ile aynı kulvarda olduklarını belirterek “Gerek il yönetiminde bulunduğu süre içerisinde il sekreterliğini yapan yürütmede olan bir kardeşimizdi ki ondan daha öncede yirmi yıla aşkın bir tanışıklığımız var. Gerçekten partimize katılmış olduğu günden bu güne kadar çok değerli katkılarının var olduğuna şahitli ettik” dedi.
AK Parti Hükümetleri öncesinde kadının daha farklı bir meta halinde görüldüğünü ifade eden Milletvekili Şahin, “Bu gün biliyorsunuz Nevruz’u kutluyoruz. Nevruz bir diriliştir, bir yeniliktir. Tıpkı AK Parti’nin yapmış olduğu gibi” diye konuştu.
Siyasi partiler içerisinde AK Parti’nin bu güne kadar yaptığı çalışmalarda kadının ayrı bir yerinin olduğunu söyleyen Şahin, “Seçimlerde, mitinglerde, toplantılarda, konferanslarda bütün etkinliklerde hep ön plana aldıklarımız kadınlarımız oldular onun içinde ben kadınlarımıza iyi ki varsınız diyorum. Kadınlarımız üzerinde siyasi bir takım ideolojilerin alet edilmeleri hasetten birçok dönemlerde özellikle kadınlarımızın başörtüleri ile alakalı bir bakıyorsunuz ülke işgale uğramış olduğu dönemlerde tıpkı Kahramanmaraş’da ki sütçü imam hadisesinde olduğu gibi burada olayın fitilini dinamitlerini ateşleyen kimdir kadınlarımıza uzanan ellerdir” dedi.
Başörtüsü ile ilgili kazanımları 2002’den sonraki süreçte kadınlara kazandırdıklarını belirten Şahin, “Sizlerin aracılığıyla bütün kadınlarımız dan bütün analarımızdan 7 Haziran’ a kadar çalmadık kapı bırakmayalım değmedik gözümüz ve elimiz kalmasın” şeklinde konuştu.
Şahin, bundan sonraki nesillere bugünlerin ışık tutması için herkesin gecesini gündüze katması gerektiğini ifade etti.