Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Malatya Bayanlar Spor Kulübü çalışmalarına Yeşilyurt’ta yaptığı antrenmanlarla devam ediyor. Teknik Sorumlu Hamdi Büyüktatar nezaretinde yapılan çalışmalarda güç depolayan Malatyalı bayanlar, transfer çalışmalarına da hız verdi.
Malatya Bayanlar Spor Kulübü yeni sezon hazırlıklarını Yeşilyurt’ta yaptığı idmanla sürdürüyor. Teknik sorumlu Hamdi Büyüktatar önderliğindeki yeni teknik heyette, antrenör Özcan Kaplan kondisyoner Yusuf Özcan, Tülay Kısak ise kaleci antrenörü olarak görev yapacak.
Haftanın 5 günü Yeşilyurt İlçe Stadı’nda çalışan mavi-beyazlı takımda transfer çalışmaları da devam ediyor. Şu an kadrosunda 20’ye yakın bayan oyuncuyla çalışan Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nde başkan Doğan Çelebi, hedeflerini yine şampiyonluk olarak belirlediklerini söyledi.
ÇELEBİ’DEN TRANSFER AÇIKLAMASI
Şu anda prensipte 1.Ligde oynayan 3 oyuncuyla anlaştıklarını ifade eden Çelebi, “Çok iddialı, ses getirecek 3, birinci lig oyuncusu ile prensipte anlaştık. Ancak sponsorluk görüşmelerinden olumlu sonuç almayı bekliyoruz. Eğer istediğimiz anlaşmalar yapılırsa bu transferleri gerçekleştirip Malatya’ya getireceğiz. Ayrıca söz konusu bir kaleci ve defans oyuncusuyla da görüşmelerimiz sürüyor. Malatya şehrinin tek bayan takımına sahip çıkamaması gerçekten üzücü. Kulüb başkanı olarak bu yükü tek başıma götürüyorum. Kendi imkanlarımızla bir noktaya kadar gidebiliyoruz. Bunun dışında yetkililerden destek bekliyoruz. İnşallah bu yıl 2 Lige çıkartacağız. Tüm çalışmalarımız bu yönde” dedi.