1 Kasım’da yapılacak erken seçimlerde Malatya’da AK Parti’den aday adayı olan Doç.Dr. Celal Taşdemir çalışmalarına başladı.
İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalında öğretim üyesi ilen görevinden istifa ederek AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Doç.Dr. Cemal Taşdemir, seçim çalışmaları kapsamında Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette kendisini kabul eden Başkan Gürkan’a teşekkürlerini dile getiren Taşdemir, 7 Haziran seçimleri sonrasında oluşan tabloda sandıktan koalisyon hükümeti kurulması yönünde mesaj çıktığını belirtti. Bu süreçte AK Parti’nin, sadece milletin kırmızı çizgileri dışında hiçbir engel çıkarmadan tüm siyasi partiler ile masaya oturduğunu, ancak muhalefetin Türkiye’yi hükümetsiz bırakmak için elinden geleni yaptığını söyleyen Taşdemir, bu doğrultuda erken seçim kararının alındığını belirtti.
Malatya’da ülkeye hayırlı işlere imza atma adına AK Parti’den aday adayı olduğunu ifade eden Taşdemir, her seçim öncesi Türkiye’nin karıştırılmak istendiğini dile getirdi. Kirli ittifakların seçim öncesi ülkeyi kaosa sürüklemek için uğraştığını belirten Doç.Dr. Taşdemir, “Milletimizin bu oyunları da inşallah birlik ve beraberlik içinde bozacağına inanıyorum” dedi.
Zamanın birlik ve beraberlik zamanı olduğunu ifade eden Taşdemir, artan terör saldırılarında şehit olan asker ve polislerin ailelerine de başsağlığı dileyerek, “Şehitlerimize Allah’tan Rahmet diliyorum” diye konuştu.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da, son dönemlerde tüm Türkiye’yi yasa boğan şehit haberleri karşısında üzgün olduklarını belirterek, birlik ve beraberliğin bugünlerde çok önemli olduğunu söyledi. Milletçe bu kara günlerinde üstesinden gelineceğine inandığını ifade eden Gürkan, "Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi.
Milletvekili Aday adayı Doç.Dr. Cemal Taşdemir’e de çıktığı bu süreçte başarılar dileyen Gürkan, 1 Kasım’da yapılacak olan erken seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.