Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Tepecik, Tilkisüleymaniye, Karaağaçlı ve Güzelköy Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Çelik, mahalle sakinleri ile sohbet ederek, devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, bir günde dört mahallede incelemelerde bulundu. Tepecik Mahallesi’nde düzenlenen kahvaltıda vatandaşların sofrasına konuk olan Başkan Çelik, sırasıyla Tilkisüleymaniye, Karaağaçlı ve Güzelköy Mahallelerini dolaştı.
Ziyaretlerde AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Şehzadeler Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı, Basın Danışmanı Bilal Demir, Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kamil Çimen, Tepecik Mahalle Muhtarı Muammer Belirgen, Tilkisüleymaniye Mahalle Muhtarı Ahmet Uysal, Karaağaçlı Mahalle Muhtarı Cemil Kavkas, Güzelköy Mahalle Muhtarı Arif Akbulut da yer aldı. Başkan Çelik ve beraberindekiler kahvaltı sonrası ziyaret edilen Tilkisüleymaniye Camii’de tadilat çalışmalarını ve düğün salonunu inceledi. Karaağaçlı köy kahvesinde mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, Güzelköy Mahallesi’nde ise lokma hayrına katıldı.
“HER MAHALLEDE HER ALANDA HİZMET”
Mahalle ziyaretleri hakkında bilgiler veren Başkan Çelik, “Tepecik Mahallemizde kahvaltı yaparak güne başladık. Daha sonra mahallede yaptığımız hizmetleri yerinde inceleyerek, yeni talepleri değerlendirdik. Şehzadeler halkımız için çalışmaya devam ediyoruz. Tilkisüleymaniye Mahallemizdeki düğün salonumuzda incelemelerde bulunduk. Göreve geldiğimizde burası kullanılmaz bir haldeydi. Çatıyı yeniledik, boya ve elektrik tesisatını ile gerekli tüm tadilatları yaptık. Hem bahçesi hem de kapalı salonu mahalle sakinlerimizin düğün ihtiyacına cevap verecektir. Hayırlı olmasını diliyorum. Yine Tilkisüleymaniye Mahallemizde camimizin de dış cephe boyalarını yeniliyoruz. Karaağaçlı Mahallemizde ise vatandaşlarımızla bir araya gelerek, taleplerini, varsa sorunlarını dinledik. Güzelköy Mahallemizde ise lokma hayrına katıldık. Vatandaşlarımızla iç içe olmak bizi mutlu ediyor. Bunun için haftanın bazı günlerinde mahallerimize inceleme ziyaretinde bulunuyoruz. Her mahallede her alanda hizmetlerimiz devam ediyor” diye konuştu.
“HALKIN MEMNUNİYETİ BİZİ DE MEMNUN EDİYOR”
AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ise, “30 Mart yerel seçimlerinden sonra belediyeciliğin nasıl yapılması gerektiğini değerli belediye başkanım bizlere gösterdi. Her gittiğimiz köyde bir ayak izimiz var. Başkanımın nezdinde tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. AK Parti ilçe başkanı olarak da bununla gurur duyuyorum. En önemlisi de mahalle halkımızın bu hizmetlerden memnun olması. Bu da bizi daha çok mutlu ediyor” dedi.