Manisa’nın Kula ilçesindeki Kenan Evren Orta Okulu öğrencileri, görsel sanatlar ve teknoloji tasarım derslerinde bir yıl boyunca hazırladıkları eserleri okulun çok amaçlı salonunda görücüye çıkarttı.
Okulun çok amaçlı salonunda açılan yıl sonu sergisinde atık malzemelerden yapılan evde kullanılabilecek ürünler yoğun ilgi görürken, resim çalışmaları da büyük beğeni kazandı. Öğrencilerin öğretmenleri ile birlikte bir yıl boyunca ortaya koydukları eserler, vatandaşlar ile paylaşılırken, serginin açılışına Kula Kaymakamı Murat Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, okul aile birliği başkanı Aslı İmamoğlu, Kula İlçe Jandarma Karakol Komutanı Raşit Yıldırım, okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.
Protokol tarafından kurdele kesilerek açılışı yapılan resim ve el sanatları sergisinde yer alan eserler, davetliler tarafından gezildi. Okul Müdürü Alaetdin Tanıl yaptığı konuşmada, "Teknoloji ve tasarım öğretmenimiz Aysun Hoşgören ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Ebru Dede’nin önderliğinde öğrencilerimizin sosyal ve ahlaki gelişimlerine yardımcı olmak, aynı zamanda pozitif bakış açısı sağlayarak mutluluk ve başarılarına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen resim sergisinde öğrenciler, duygu ve düşüncelerini tuvallere yansıttı. Bizleri yalnız bırakmayan serginin açılmasında emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi.
Kula Kaymakamı Murat Güven de öğretmen ve öğrencilere birbirinden güzel eserler ortaya koydukları için teşekkür etti.